Tomaattinen makaronilaatikko Koskenlaskija-juustolla
Vietimme maanantaina äiti-poikailtaa hyvän ruoan ja Susikoira Roi -maratonin parissa. Ateriaksi kokkasin pojan lempiruokaa eli makaronilaatikkoa. Tämä Koskenlaskija-juustolla ja tomaatilla höystetty makaronilaatikko on kyllä mainio sapuska, suosittelen!
Tomaatti, valkosipuli ja basilika - taattu makuyhdistelmä!
Tomaattinen makaronilaatikko Koskenlaskija-juustolla
Kastike
5 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
1 pkt Koskenlaskijaa
1 prk Marzano-tomaatteja
4-6 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
sokeria/hunajaa
paprikajauhetta
tuoretta basilikaa
Muut
400g jauhelihaa
2 sipulia
1 pss keitettyä makaronia (5 min)
Juustoraastetta kuorrutteeksi
Kirsikkatomaatteja ja basilikaa koristeeksi
1. Tee kastike
2. Kuulota sipuli ja paista jauheliha paistinpannulla.
3. Laita paistetut jauhelihat, keitetyt makaronit ja kastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita.
3. Kuorruta juustolla ja kirsikkatomaateilla ja basilikalla
4. Paista 175 asteisessa uunissa.
Tomaatti, valkosipuli ja basilika - taattu makuyhdistelmä!
Tomaattinen makaronilaatikko Koskenlaskija-juustolla
Kastike
5 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
1 pkt Koskenlaskijaa
1 prk Marzano-tomaatteja
4-6 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
sokeria/hunajaa
paprikajauhetta
tuoretta basilikaa
Muut
400g jauhelihaa
2 sipulia
1 pss keitettyä makaronia (5 min)
Juustoraastetta kuorrutteeksi
Kirsikkatomaatteja ja basilikaa koristeeksi
1. Tee kastike
2. Kuulota sipuli ja paista jauheliha paistinpannulla.
3. Laita paistetut jauhelihat, keitetyt makaronit ja kastike voideltuun uunivuokaan. Sekoita.
3. Kuorruta juustolla ja kirsikkatomaateilla ja basilikalla
4. Paista 175 asteisessa uunissa.
Kommentit
Lähetä kommentti