Spaghetti alla Puttanesca
No niin, tänään on vuorossa makumatka Italiaan Pasta alla Puttanescan parissa. Olen intohimoinen pastafani, mutta Pasta alla Puttanescaa - tuota simppeliä pastaklassikkoa - en ollut ennen tätä päivää maistanut. Kannatti kokeilla, sillä nopea ja maukas kasvispasta maistui koko perheelle. Poika nimesi kyllä tämän ilotytön pastanakin tunnetun herkun Pasta alla Putte-possuksi... Nimestä huolimatta suosittelen kokeilemaan, jos haluat yksinkertaista, helppoa ja hyvää peruspastaa.
Enemmän arkeen kuin juhlaan.
Spaghetti alla Puttanesca - Pasta alla Putte-possu
spaghettia
Kastike
oliiviöljyä
1 sipuli
4-5 valkosipulin kynttä
purkillinen suuria kapriksia
kourallinen mustia oliiveja tai muutama lusikallinen tapenadea
kourallinen kirsikkatomaatteja ja 2-3 tomaattia
1 chili
mustapippuria
oreganoa
suolaa
parmesania
Kuullota pilkottu sipuli oliiviöljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli, chili ja oregano sekä pilkotut kaprikset, oliivit ja tomaatit. Lorauta joukkoon noin teelusikallinen kapristen lientä. Sekoita ja anna hautua. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Keitä spaghetti al denteksi .
Viimeistele annos parmesanraasteella.
Enemmän arkeen kuin juhlaan.
Spaghetti alla Puttanesca - Pasta alla Putte-possu
spaghettia
Kastike
oliiviöljyä
1 sipuli
4-5 valkosipulin kynttä
purkillinen suuria kapriksia
kourallinen mustia oliiveja tai muutama lusikallinen tapenadea
kourallinen kirsikkatomaatteja ja 2-3 tomaattia
1 chili
mustapippuria
oreganoa
suolaa
parmesania
Kuullota pilkottu sipuli oliiviöljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli, chili ja oregano sekä pilkotut kaprikset, oliivit ja tomaatit. Lorauta joukkoon noin teelusikallinen kapristen lientä. Sekoita ja anna hautua. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
Keitä spaghetti al denteksi .
Viimeistele annos parmesanraasteella.
Voit käyttää valmista tapenade-tahnaa |
Pasta alla Puttanesca |
Viimeistele annos parmesanraasteella ja ei muuta kuin syömään! |
Kommentit
Lähetä kommentti